Joke liegt ? Ja, en toch heeft ze gelijk !

Joke Chiemneyfly is a joke ! Dat heb ik niet zelf uitgevonden, maar gepikt van Zorrothustra. Dat jokerige is er nu wel even van af. Nu ben ik echt geen fan van Joke. En de cd&v is al helemaal fout, met superhypocriet en smeerboel Woutje op kop. En het is zeker zo dat Joke beter haar mond had gehouden. Maar inhoudelijk heeft ze wel gelijk. Je moet niet veel verstand hebben om te weten dat het hele klimaatgedoe een verborgen agenda dient. Alleen is Joke niet slim genoeg om haar vijand echt te benoemen. Ja, Groen is de vijand. Maar achter Groen steekt een andere belanghebber. 

En bij Calvo en Almaci verschiet ik van niets. Tweede belanghebbende is het koningshuis en het belgische grootkapitaal, (één boel vuiligheid) dat als de dood is voor een verkiezingsoverwinning die de n-va incontournable zou maken. En om dat te voorkomen is het aangewezen om het klimaat tot thema van de verkiezingen te maken, wat zeker tot een overwinning van groen zou leiden. Mooi meegenomen is dan ook nog dat groen naast de pvda de enige partij is die uitgesproken voorstander is van een unitair belgië, en lang leve het krapuul van Laken ! De andere partijen zijn natuurlijk ook aan belgië verkocht, maar zien wel in dat een unitaire staat totaal niet marcheert, en proberen dus om belgië te redden via het federalisme.

Dat de staatsveiligheid daarbij betrokken is, is niet enkel mogelijk, maar zelfs waarschijnlijk, want die staat in dienst van het unitaire belgië. Maar die staatsveiligheid is gewoonlijk niet veel van zeggen, en het was dan ook dom van Joke om te veronderstellen dat de staatsveiligheid haar zou steunen. 

In verband met de klimaathetze als manipulatie van de verkiezingen, moet ik er, voor wie er nog aan twijfelt, op wijzen dat dit al gelukt is bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen waar plots het thema van het fijn stof opdook en dwaze moeders stonden te manifesteren aan schoolpoorten en daar een grote mediabelangstelling bij kregen. Toen dat zo mooi lukte, hebben de unitaire manipulatoren natuurlijk gedacht dat het bij de volgende verkiezingen ook wel zal lukken.

Maar ik denk dat ze De Wever onderschat hebben, want het kan bijna niet anders of die heeft daar ook aan gedacht, en er zich op voorbereid. Te beginnen met een klimaatcongres van de n-va dat binnenkort zal plaats vinden en dat  het klimaatthema niet van de agenda zal vegen, maar er wel zal voor zorgen dat niet enkel groen, maar ook de n-va op dat platform zal staan.

Ondertussen is De Wever de enige die niet in de kont van de klimaathetzers is gekropen, en zinnige antwoorden heeft gegeven op hun hysterisch gebral.

En daarmee heb ik ook aangegeven dat ik het klimaatprobleem niet onder de mat wil vegen, maar wel realistische oplossingen wil.

Tenslotte: de nep linkse politiek correcte nuttige idioten verwijten graag aan rechts dat ze daar in platvloers populisme de sociale media vervuilen met schunnige praat. De tsunami aan scheldende en verwijtende mails die Joke heeft overspoeld, bewijst dat links niet beter is. Het erge daarbij is dat je dit soort haatmails van de rechtse werkmens gemakkelijker aanvaardt, dan van de hoger opgeleide groenen. Of nog: in dienst van de koning wordt de elite krapuul.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.