belgie/Vlaanderen en de oorlog

Uitpers

Willy Van Damme

Bassam Ayachi: Een terrorist als agent van de Belgische staat

Wat velen al jaren stellen en ook hier werd geschreven blijkt uit het in Parijs recent gevoerde proces tegen Bassam Ayachi, hier gekend als de sjeik van Molenbeek (1). Elke discussie over zijn relatie met de veiligheidsdiensten lijkt stilaan niet meer nodig. Op 13 mei veroordeelde de rechtbank van eerste aanleg in Parijs hem tot 5 jaar cel maar met slechts 1 jaar effectief

Een ontluisterend verslag. Hoe je het ook draait of keert, de belgische veiligheidsdiensten hebben de eigen burger verraden in dienst van de geopolitieke belangen van de VS, toen met Obama als president.

De belgische staat heeft meegevochten in de vuile geheime oorlog die de VS al voeren sinds de Tweede wereldoorlog.

Noteer dat van 2015 tot 2018, een belangrijke periode in het verhaal, Michel eerste minister was, en Koen Geens minister van Justitie. De belgische veiligheidsdienst viel dus onder het gezag van Koen Geens. Minister van Veiligheid was Jan Jambon.

Natuurlijk kan je de rotzooi niet tot die periode en die ministers beperken, maar die periode was wel duidelijk cruciaal.

Zijn die ministers door hun eigen veiligheidsdienst misleid ? Ik hoop het voor hen, want anders zijn het misdadigers. Als ze misleid zijn, kan je hen niet beschuldigen van medewerking aan terroristische aanslagen, maar zijn ze natuurlijk wel politiek verantwoordelijk.

Nu zou je natuurlijk verwachten dat een artikel als dit op Uitpers nogal wat stof zou doen opwaaien in onze mainstream media en vragen zou doen stellen bij Michel als Europese Voorzitter en Jambon als Vlaamse regeringsleider.  Maar ik maak me geen illusies: wie het nog niet gezien heeft zal het nooit zien, maar voor wie het wil zien is het overduidelijk: op onze mainstream media moeten we als vierde macht totaal niet meer rekenen: ze zijn verkocht aan de machthebbers. Ik heb het daar in mijn blog van 1 augustus al over gehad.

In die blog had ik het ook al over de ziekelijke leugenaar Vranckx. Ook ik ben er ooit ingetrapt en heb hem geloofd. Nog altijd kom ik mensen tegen die weigeren om te zien dat Vranckx ons allemaal belazert. Ik moet dus toegeven dat hij het spel van misleiding bekwaam speelt. In ieder geval slimmer dan die andere gepatenteerde leugenaar Robin Ramaekers waar de hypocrisie zo van af druipt.

Maar natuurlijk gaat het niet enkel over Vranckx. Het gaat er ook over dat de VRT zeer goed wéét dat Vranckx niets dan onwaarheid en enkel de onwaarheid verkondigt in dienst van de Amerikanen. Dàt is pas echt de schande: ons belastinggeld wordt gebruikt om ons te beliegen. Overigens zit dat liegen natuurlijk niet enkel bij Vranckx. De hele VRT (en VTM) zijn leugenmachines in dienst van de machthebbers die ons als schapen naar hun slachtbanken leiden. Nu heb ik het over de verarming van onze bevolking, (de inflatie, onbetaalbare energie…) die nog zal toenemen, enkel omdat Europa het kakschopje van de VS is en de Europese leiders in de kont kruipen van Biden. Noteer daarbij maar dat Biden zelf ook maar een marionet is van Obama.

Veel erger is natuurlijk dat die machthebbers niet kunnen dulden dat China de Amerikaanse dominantie over de wereld aantast en dat de VS de economische oorlog met China niet kunnen winnen. Dus stuurt het Amerikaanse kapitaal aan op een militaire confrontatie en dus op een derde wereldoorlog.

Maak je geen illusie: in die derde wereldoorlog zullen alle hens aan denk geroepen worden, en zullen niet enkel beroepsmilitairen naar het slachtveld marcheren. De legerdienst zal terug worden ingevoerd en de dienstplichtigen zullen voorop worden gestuurd om als kanonnenvlees te dienen.

We worden niet enkel geslachtofferd op het economische front door de groeiende armoede, maar de overlevenden zullen ook PC ’s nodig hebben om de lijken van dierbaren te tellen.

Doe ik aan complot denken ? Draaf ik door ?

Is een derde wereldoorlog ondenkbaar en zal hij er dus niet komen ?

De derde wereldoorlog is ondenkbaar voor ons die er de gevolgen van zullen dragen.

Maar de machthebbers zullen veilig in hun canapés zitten en de winst opstrijken. Voor hen is die oorlog helemààl niet ondenkbaar !

Het menselijk leed interesseert hen niet. 

Mag ik herinneren aan Madeleine Albright (van Joodse afkomst ! ), de eerste vrouwelijke ( feministen sta recht ! ) minister van Buitenlandse zaken van de VS ? Door de Amerikaanse voedselboycot tegen Irak zijn er 500.000 – een half miljoen ! – kinderen gestorven. Niemand betwist dat getal. Op de vraag wat zij daarvan vond antwoordde de Jodin Madeleine in 1996 op de nationale TV: “I think that is a very hard choice, but the price, we think, the price is worth it.”

Als de prijs het waard is ? De Amerikaanse dominantie is de Amerikaanse machthebbers àlles waard.

Neen, ik ontken niet dat ook China naar dominantie streeft. China kan niet aan de winnende hand zijn in de economische oorlog als het die niet voert. Maar wie naar de recente geschiedenis kijkt met oog voor militaire oorlogsvoering, ziet dat China daarin eigenlijk niet voorkomt. Zo wat alle oorlogen zijn door de VS gevoerd.

Overigens is het op zich van geen belang wie de echte aanstoker van de oorlog zal zijn.

Wat wél van belang is, is dat wij bewust en vrijwillig aan de kant staan van de Amerikanen. Ze worden opgevoerd als onze bondgenoten. Ze kunnen de oorlog enkel voeren met onze steun.

Wordt het niet tijd om daar eens over na te denken ?

Wordt het niet tijd om ons af te vragen of wij écht wel medeplichtig willen zijn aan de derde wereldoorlog ?

Wordt het niet tijd dat wat zich bij ons links noemt massaal mobiliseert om een vredesbeweging op gang te brengen en onze democratie op de proef te stellen in een actie om belgië – Vlaanderen – te verplichten tot neutraliteit ?

We zullen daarmee de oorlog niet tegenhouden. En ook als we neutraal zijn, zullen we aan het oorlogsgeweld niet ontsnappen, al zullen er misschien toch wat minder jonge mensen sneuvelen.

Maar we zullen tenminste niet medeschuldig zijn.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *