Navalny

Overal zie je idioten die zich druk maken over de dood van Navalny en zo meewerken aan de usa-navo propaganda die de derde wereldoorlog voorbereidt.

Is het erg dat Navalny sterft ? Ja natuurlijk !

Kan dit overlijden gelinkt worden aan Poetin ? Waarschijnlijk wel, al kan het even goed zijn dat Navalny gewoon een hartinfarct heeft gehad. Maar ook dan blijft de manier waarop Poetin met Navalny heeft gehandeld niet goed te keuren.

Neen, ik ben dus geen fan van Poetin.

En ik zou zeker niet willen leven in het Rusland van Poetin, al moet ik bekennen dat mijn beeld van dat leven helemaal gevormd wordt door usa-navo propaganda.

Neen, ik verdedig Poetin niet, maar wie hem hier aanvalt is wel oneindig hypocriet.

Mag ik even herinneren aan onze zo geliefde koning Boudewijn – zowaar bijna heilig verklaard door de kardinalige kwal Danneels ?

Deze koning de Belgen, persoonlijke vriend van de Spaanse fascistische dictator Franco, heeft het bevel gegeven tot de moord van president Lumumba.

Lumumba, democratisch verkozen in Congo, wilde dat de enorme bodemrijkdommen van dat land ten goede zouden komen aan de Congolese bevolking in plaats van aan – op de eerste plaats – de koninklijke belgische familie. 

En dus moest hij verdwijnen.

In dat verdwijnverhaal is ook een pertinente rol weggelegd voor Etienne Davignon, persoonlijke vriend van het koningshuis.

Noch Boudewijn, noch Davignon zijn hiervoor ooit ter verantwoording geroepen. 

De vrouw van Boudewijn, het haarlijke verschijnsel Fabiola, geplukt uit de extreem rechtse Spaanse aristocratie heeft na de dood van Boudewijn er alles aan gedaan om de erfenisbelastingen te ontduiken. Ze gunde dat geld niet aan de belgische burger die haar en haar huis zo gul had onderhouden.

Overigens was Boudewijn met de moord op Lumumba niet aan zijn proefstuk: bij zijn eedaflegging had de communist Julien Lahaut in het parlement “Vive la République geroepen. Een week later werd hij vermoord.

Probeer ik met mijn verwijzing naar de moorden door Boudewijn (ik heb het nog maar niet gehad over zijn voorgangers) Poetin goed te praten ?

Neen, natuurlijk niet ! Maar de hypocrisie in onze media doet me wel kotsen.

En ik walg van de echtgenote en moeder van Navalny die onbeschaamd met het lijk van die man liggen te leuren om het smeer van de Amerikanen

Oh ja ! Willen we het ook eens over Julien Assange hebben ?

Iedereen ként die gevallen. Maar nergens in onze media wordt het verband gelegd met Navalny. Leugenpaleis ? Leugenpers !

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *