Burgemeester Molenbeek na rellen oudejaarsnacht: “Vuilnisbakken in brand? Dat is een manier om te feesten”

Het belang van Limburg

In een opmerkelijk interview met ‘Terzake’ heeft burgemeester Catherine Moureaux (PS) van Sint-Jans-Molenbeek gereageerd op de rellen die op oudejaarsnacht plaatsvonden. “Eerst staken ze kerstbomen in brand en daarna vuilnisbakken”, klonk het onder meer. “Ik zou dat niet doen, maar ik stel vast dat dit in Frankrijk, België, Denemarken en Duitsland een manier om te feesten is.”

Als het nu nog niet duidelijk is, zal het nooit duidelijk worden: islamofilie leidt tot hersenverdorring.

Ter attentie van het brein van Catherine: haar bewering dat ook in Frankrijk, Denemarken, Duitsland… dit een manier van feesten is, toont enkel aan dat ook daar de islamitisch-arabisch-marrokaanse cultuur tot krapuliteit heeft geleid.

En ik hoop dat ze consequent is en inderdaad zelf meer feesten organiseert. Alleen moet ze er dan aan denken om genoeg kerstbomen en vuilnisbakken, en vooral brandweerwagens ter beschikking te stellen, liefst met brandweerlui in uniform. Want anders zal er niet veel volk op haar feesten afkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *