Terzake: Cools liegt

Het Nieuwsblad

Vlaams Belang-lijsttrekker wel degelijk in verdenking gesteld.

Van Langenhove tekent voor hallucinant interview in ‘Terzake’: “U bent opnieuw manifest aan het liegen”

De tekst van het artikel lijkt correcte en volledige informatie te geven. Elk normaal denkend lezer kan daaruit slechts één besluit trekken: Cools liegt. Hier en daar zijn er schuchtere pogingen om toch de indruk te geven dat het Van Langenhove is die liegt, maar het globale besluit is duidelijk: Cools liegt.

Het grote bedrog ligt hem in de titel. Ook in de titel vind je niets wat niet met de werkelijkheid overeenstemt. Van Langenhove heeft inderdaad Cools ervan beschuldigd om te liegen. En het zal ook wel zo zijn, dat hij inderdaad in verdenking is gesteld. Beide beweringen zijn dus waar, maar samen suggereren ze wel dat het Van Langenhove is die liegt, zeker met de woorden “wel degelijk” terwijl de op zich juiste bewering dat Van Langenhove in verdenking wordt gesteld, in het artikel wordt aangevuld met de informatie dat Van Langenhove inderdaad niet op de hoogte moet zijn van die inverdenkingstelling.

In de titel wordt de zaak dus omgekeerd: het is niet Cools die liegt, maar wel Van Langenhove, terwijl het artikel zelf op zich correct is. Eigenlijk zegt de titel dus het tegenovergesteld van het artikel. En die titel beschadigt Van Langenhove. Bij de perverse opstellers van dit bericht wordt er van uit gegaan dat veel mensen enkel de titel lezen…

Op zich correcte informatie wordt dus door de presentatie ervan een walgelijke manipulatie en beschadiging van Van Langenhove.

Een aantal mensen die deze tekst van mij lezen zullen daaruit besluiten dat ik sympathiseer met Van Langenhove en het Vlaams Blok. Om heel duidelijk te zijn: ik haat het Vlaams Blok (Dat betekent niet dat ik de Vlaams Blokkers haat !) Het Vlaams Blok wordt gedreven door een nazistische, fascistische, racistische ideologie waar ik van walg. Merk op dat ik weiger het woord Blok te vervangen door Belang. De naamsverandering is een cosmetische ingreep die niets veranderd heeft aan de ideologie. En dus blijft het voor mij het “Blok”. Ook al omdat dit woord refereert naar een nazistisch begrip. Kijk naar de schitterende weerzinwekkende film van Leni Riefensthal ” Triumf des Willens” met daarin een verslag van een nazistische partijdag in Neurenberg. Daarin staan de nazi’s volgens streek opgesteld in “blokken”, en worden zo ook een voor een voorgesteld: het Westfaalse Blok, het Rijnlandse Blok… De Vlaamse nazi’s hebben er zeker van gedroomd dat daar ook ooit het “Vlaams Blok” zou staan.

Maar hoezeer ik het Vlaams Blok ook haat, ik haat ook manipulatie en intellectuele oneerlijkheid. Ik steun volledig elke inzet om het Vlaams Blok in onze media te bestrijden. Maar dat moet wel op een correcte manier gebeuren. En dus kan ik niet anders dan Cools en de auteur van dit artikel (een zekere jvh) aanklagen. Ik begrijp niet dat dit soort mensen nog een forum krijgt. Net zoals ik vind dat Van Langenhove dat forum niet mag krijgen. Ook Van Langenhove heeft recht op zijn mening. Maar dat betekent nog niet dat we hem daarvoor een forum moeten geven.

Maar natuurlijk is het voorgaande naïef: Cools en jvh zijn zelf ook slechts marionetten van de nep linkse politiek correcte nuttige idiotie die de media controleert in opdracht van het koningshuis en het belgische grootkapitaal, in een belachelijke poging om het Vlaams Blok, en meer nog de N-VA te beschadigen omwille van het voortbestaan van dit onland. Vergeet niet dat onze media volledig in handen zijn van het belgische grootkapitaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *