En nu even ernstig !

Het is voor mij niet gemakkelijk, maar na het cynisme van mijn vorig artikel, moet ik nu toch even doen alsof ik ernstig kan zijn.

De ontbossing is een belangrijke factor in de opwarming. Toch zijn “wij” in hoog tempo het Amazonewoud aan ’t ontbossen. Raar, dat Anuna daar geen aandacht aan schenkt. Maar ja, zal de idioot zeggen: door die ontbossing geraken we aan ertsen die we toch voor van alles nodig hebben. Dat is juist. We hebben die bijvoorbeeld nodig om zonnepanelen en windmolens te produceren. Wie verzint het: we vermeerderen de uitstoot van CO2 om hem te kunnen verminderen ! Maar, ja, ik weet wie het verzint: de kapitalist. Want hij wint eerste door de ontbossing, en daarna door de productie van zonnepanelen en windmolens.  Hij maakt winst door te dweilen met de kraan open !

Ondertussen zeggen Anuna en de idioten die zich uitgeven voor wetenschappers dat we geen vlees mogen eten omdat de koeien scheten laten. Maar over de ontbossing heb ik ze nog niet gehoord. Want dat thema heeft geen invloed op de volgende verkiezingen. 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.