Klimaatwetenschap gekaapt

Dwarsliggers

Klimaatwetenschap gekaapt

Onlangs nam Joke Schauvlieghe, de Vlaamse minister bevoegd voor de klimaatproblematiek ontslag. Dra bleek dat ze daartoe gedwongen werd door een groen-linkse coalitie die haar bestookte met honderden sms’jes en (inderdaad ook) door haar eigen emotionele reactie erop, inclusief een leugen. Het kot was te klein, maar niet voor de onverantwoordelijke pestjochies, want die staan op het juiste blaadje bij de media inclusief de VRT.   Er waren nogal wat mensen die van haar partijvoorzitter (Wouter Beke,  CD&V) verwacht hadden dat hij haar zou verdedigen, maar dat gebeurde niet. Begrijpelijk toen bekend werd dat ook groen-linkse leden binnen de eigen zuil (o.a. vakbond en mutualiteit) betrokken waren in deze beschadigingscampagne. Beke koos voor die talrijke kiezers, hoewel hij die later – toen de minister al dood en begraven was – wegzette als groene-extreemlinkse activisten die het klimaatthema gekaapt hadden. Deze partijpolitieke kaping mag dan voor politici die in de bubbel van de particratie leven belangrijk zijn, nog véél belangrijker is dat de wetenschap zelf gekaapt werd door diezelfde groen-linkse pseudo-wetenschappers en -activisten met een politieke agenda, die niets te maken heeft met de opwarming van de aarde.

Dit is echt verplichte literatuur voor wie objectief wil geïnformeerd worden over de klimaatproblematiek.

En het is ontluisterend om vast te stellen dat Anuna en haar duizenden kontlikkende wetenschappers zowel onbekwaam als leugenachtig zijn. Ze zijn onbekwaam omdat ze wel cijfertjes kunnen lezen, maar niet weten wat wetenschap is. En ze liegen omdat ze bekende wetenschappelijke gegevens gewoon verzwijgen omdat die niet in hun politiek correcte ideologie passen.

Eric Blondeel heeft het over de partijpolitieke agenda die aanleiding heeft gegeven tot het ontslag van Grapje Chiemneyfly. Het is duidelijk dat er inderdaad een partijpolitieke verborgen agenda wordt gevolgd: de groenen moeten de verkiezingen winnen. Het lijkt er dus op dat dit een linkse agenda is. Maar als je weet dat er nu al, maanden voor de verkiezingen, een coalitie van groenen en liberalen in de maak is, moet je je daar toch vragen bij stellen. Want de liberalen kan je bezwaarlijk als links beschouwen. Er is dus meer aan de hand. En dat meer is duidelijk het belgicisme: alle middelen zijn goed om te voorkomen dat de n-va de verkiezingen wint, want dan komt het koninkrijk in gevaar. En zeg nu zelf, wat is er erger dan een koning die, ocharme,  geen koning meer mag zijn, nadat hij toch zo duidelijk heeft gezegd: ik wil koning worden ?

Ik wil aannemen dat die linksen idioten zijn. Het woord idioot is hier een verontschuldiging: ze zijn misleid en denken echt dat ze een linkse agenda dienen. Maar ze zijn dus wel idioot omdat ze zich door hun nep linkse politieke correctheid laten verblinden en niet meer zien dat ze misleid worden. Een aantal van de mensen die zich nu als links voordoen, zijn natuurlijk géén idioten: het zijn leugenaars die wél bewust in het gat van Philippe kruipen, maar doen alsof ze een linkse agenda dienen. Dat is gewoon schandalig, want je kan onmogelijk beweren dat Philippe een rechtse rakker is. Integendeel: hij is de verpersoonlijking van het belgische kapitaal. Tot die leugenaars horen de bonzen van de vakbonden, en Almaci en Calvo. 

Terug naar het klimaat: als slechts de helft van de beweringen van Blondeel wààr zijn, zou er op zijn minst een wetenschappelijke reactie en weerlegging moeten komen vanwege de klimaatgangsters. Blondeel heeft ook vroeger al zijn licht laten schijnen op de onwetenschappelijkheid van de klimaatwetenschappers, er is dus tijd geweest om er op te reageren. Ik heb er naar gezocht, maar ik heb nergens ook maar één ernstig antwoord op zijn stellingen gevonden. Misschien heb ik niet goed genoeg gezocht. Ik nodig jullie, lezers, uit om mijn informatie te vervolledigen. 

Op het einde van het artikel heeft Blondeel het over geo-engineering. Deze wetenschappelijk technologische ontwikkeling lijkt op die van de atoomwetenschap, die ook in militaire context heeft plaats gevonden, en pas  na het gooien van enkele bommetjes naar de burgerlijke samenleving is doorgedrongen. Ik ga er van uit dat elke wetenschappelijk technologische vernieuwing op zich onschuldig is, maar wél de vraag oproept: wat gaan we er mee doen ? En dat kan het beste, maar ook het slechtste zijn. Dat het slechtste mogelijk is, is op zich geen reden om die ontwikkeling tegen te gaan. Maar dan moeten er wel instanties zijn die in de gaten houden welke weg het gebruik van die nieuwe technologie opgaat. Als zou blijken dat de huidige klimaathetze  onterecht zou zijn geweest, maar wel de aanvaarding van de geo-engineering heeft bevorderd zonder controle op het gebruik er van, dragen de klimaatfanatici een verpletterende verantwoordelijkheid als de geo-engineering voor militaire doeleinden zou worden gebruikt en zou leiden tot ongekende slachtingen onder de wereldbevolking waarbij een atoombom een lachertje was. En laat ons niet naïef zijn: wat we ook doen: de geo-engineering zal zich eerst als een militair project ontwikkelen. Jullie zijn gewaarschuwd. Niet dat ik geloof dat zo ’n waarschuwing iets uithaalt, want ze past niet in het kraam van de klimaatonnozelaars. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *