De link tussen de klimaathetze en het koningshuis

Piet Colruyt, bezieler van Sign for My Future: ‘Ik zie wel potentieel in een groen-blauwe as

Piet Colruyt is de voorzitter van Sign for My Future dat je kan beschouwen als de  volwassen tegenhanger van Youth for Climate, nu ja, volwassen: het gaat eigenlijk om CEO’s van grote bedrijven die meeheulen in de klimaathetze. Wie nog een bewijs wilde van de kapitalistische belangen bij de klimaatpaniek, heeft het nu gekregen.

Maar er is nog meer. Piet Colruyt is ook bestuurder bij de supermarktketen en dus gelinkt aan Jef Colruyt. En laat nu deze Jef Colruyt ook nog eens baron zijn, vazal van onze geliefde koning die vecht voor het voortbestaan van zijn onland. Dus nog maar eens: alles wat zich nu afspeelt, is, hopelijk, goed voor het klimaat, maar zeker nuttig voor het stijfsel van Laeken en de belgicistische kapitalistische kliek. En dan hoor je die Piet, met ambities voor een adellijke titel, ook nog pleiten voor een volgende regering met daarin de groenen en de liberalen, wat automatisch betekent: zonder de n-va. Als dat het geval zou zijn is het onland en het koninklijke profitariaat weer gered ! Neen, er is zeker geen link tussen de klimaathetze en het belgicisme !

En ook opvallend: het kan toch niet zijn dat er geen enkele journalist of hoofdredacteur aan die link heeft gedacht. Maar daarover zwijgen ze in alle talen. Neen, dat is niet verdacht ! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *