Hallo, zogenaamde klimaatwetenschapper Van Yperdinges ?

Dwarsliggers

Het CO2-gevaar voor de opwarming wetenschappelijk getoetst

Hoewel de titel de indruk wekt dat het om een onleesbare wetenschappelijke bijdrage gaat, is dat niet het geval. De auteur heeft zelf geen wetenschappelijke vorming in het klimaatdomein maar hij deed wél de moeite om zich goed te informeren en kon daarvoor rekenen op de kennis van een ervaren fysicus en tevens een geduldige ‘leraar’, die ook elke wetenschappelijke ‘Dwarsliggers’-publicatie vooraf goedkeurt.

Eerlijk gezegd, als de auteur echt de wetenschappelijke toer op gaat, kan ik in de details niet volgen. Maar ik ben wel slim genoeg om te zien dat de redenering kloppen. 

De auteur doet in zijn betoog beroep op concrete wetenschappelijke wetten die perfect controleerbaar zijn, en dat geldt ook voor de manier waarop de auteur ze toepast. Ik zit nu te wachten op duidelijke weerleggingen van de kant van de zogenaamde honderden klimaatwetenschappers. Maar ik verwacht die niet, want tot nu toe heb ik van de bedriegende wetenschappelijke zelfverklaarde klimaatelite, edelman Jean-Pascale Van Ypersele op kop, enkel slogantaal en pseudo-wetenschappelijke beweringen gehoord.

Voor wie échte informatie wil, en een beetje moeite wil doen, is dit artikel een aanrader.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.