Pinar Akbas, Vlaamse parel aan de Turkse kroon, of Turkse parel aan de Vlaamse kroon ?

Doorbraak

Drama-allochtonen Knuffelturken en kansenparels

… Hij liet mij niet uitspreken en vond dat ik te emotioneel betrokken was. Dat kwam uit de mond van een linkse politicus die nog een Turkse kansenparel als medewerker had gehad. Die kansenparel bleek later een haatzaaier en oproeper tot geweld te zijn: zo toonde hij zijn steun aan het regime van Erdogan tijdens de geënsceneerde coup in Istanbul in de zomer van 2016 en riep hij alle Turken in Beringen op tot rellen. Een andere Vlaamse Turk op Twitter, die zijn naaste compagnon was, wordt op dit moment trouwens doodgeknuffeld door de linkse elite waaronder ook de media…

Pinar Akbas, Vlaamse parel aan de Turkse kroon, of Turkse parel aan de Vlaamse kroon ? In een ieder geval een parel. Ik waardeer haar in de eerste plaats om haar inzet voor de vrouwenrechten waarbij ze zich niet laat afremmen door electorale overwegingen bij haar Turkse achterban.

Een platte opportunist zoals Wim Dries in Genk, kan daar een voorbeeld aan nemen. En alle andere Wimdriessen, aanhangsels van een linkse elite die zich ontpoppen tot de doodgravers van onze multiculturele samenleving, doordat ze telkens opnieuw als er problemen zijn, enkel kijken naar de ongetwijfeld racistische Vlaming, en weigeren te zien dat er bij een groot aantal van onze moslims een manifeste onwil is om zich te integreren, en dat die tendens de laatste jaren steeds sterker wordt. Ja, mensen moeten mekaar ontmoeten. Maar voor een ontmoeting moet je eerst jezelf zijn, en ergens moet er bij de andere de wil zijn om je te ontmoeten, en daarbij moet er ook nog een aanknopingspunt zijn. Wat dit laatste betreft: ik heb ooit geprobeerd – echt waar – een Hottentot te ontmoeten in zijn thuisland. Tolk gevonden, (althans zo deed zij zich voor) maar geen Hottentot te vinden die bereid was. Achteraf bedacht ik dat ik eigenlijk toch niet wist waarover ons gesprek zou moeten gaan.

Wil ik hiermee zeggen dat alle Vlamingen heiligen zijn ? Natuurlijk niet. Er zitten veel te veel Wimdriessen tussen.

Vergis je niet: ik veroordeel niet zomaar de gewone moslim die probeert te overleven, zelfs al cultiveert hij een slachtoffercomplex en vlucht hij weg in een segregerende identiteit. Het is onze opdracht om de psychologische processen die hieraan ten grondslag liggen te begrijpen. Dat is de enige manier om toch nog iets te redden van onze mismeesterde samenleving. Dat begrip betekent niet dat je moet pamperen, of water in de wijn moet doen over dingen die essentieel zijn voor onze cultuur. Herinner je dat ik zojuist heb gezegd dat je jezelf moet zijn, wil je iemand ontmoeten.

Maar ik veroordeel wel de linkse elite die in een soort narcistische moreel superieure kramp onze samenleving om zeep heeft geholpen. Dat geldt zowel voor de multiculturele samenleving, als voor de belgische onzin. De verkiezingsuitslag toont waar die kramp toe heeft geleid.

Laat het duidelijk zijn: het succes van radicaal rechts is niet het gevolg van de racistische volksaard van de Vlaming, zoals de Franstaligen de hele wereld willen doen geloven, maar het gevolg van de linkse houding waarbij de gewone mensen zich op alle vlakken in de steek gelaten voelen.

Ooit heb ik gehouden van Willem Vermandere. Maar niet meer na zijn “Bange blanke man”. Want bange blanke man is een scheldwoord. En, ik geef het toe, ik durf af en toe ook wel eens schelden, en soms heb ik daar achteraf spijt van, soms ook niet. Maar het gaat hier niet om het schelden, maar om het feit dat Willem een houding van de linkse elite verwoordt, waarbij iemand wordt beschuldigd omdat hij bang is. Als iemand bang is, moet je niet kwaad worden op hem, of hem aan de kant schuiven, of beschuldigen van racisme, vreemdelingenhaat, of islamofobie. Net zoals je bij de gewone moslim moet proberen om zijn identiteitsprobleem te begrijpen, zo moet je dat ook doen bij de bange blanke man.

Het Vlaams Blok kent een overdonderend verkiezingssucces. Dat is verschrikkelijk. Maar dat heeft het Blok niet te danken aan een geniale Van Grieken, noch aan de Vlaamse volksaard, maar aan de linkse elite.

En Di Rupo en Onckelinkx zaaien nu haat tegen die Vlaamse fascisten. Maar ze hebben er geen probleem mee om van die fascisten jaarlijks miljarden te krijgen. Dat is pas een schande !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *