Omvolking. Zegt het vlaams blok de waarheid ?

Doorbraak

Sam van Rooy

Omvolking is harde realiteit

Open brief aan Joël De Ceulaer

Beste Joël De Ceulaer, Er is een periode geweest waarin het leek dat u, als koning eenoog in het land der blinden, ietwat minder politiek correct was dan het gros van de mainstream journalisten. Zo ging u toen een twee uur durend diepgaand debat met mij aan over de vrije meningsuiting bij de Debatclub. We verschilden daarover niet fundamenteel van mening. Over het schandalige gebrek aan islamkritiek op VRT en VTM was u het zelfs roerend met mij eens. U was ook niet te beroerd toe te geven dat er in de mainstream media een probleem is met politiek correct eenheidsdenken

Toegegeven: ik heb getwijfeld om jullie dit artikel voor te stellen en er commentaar op te geven. Er zullen zeker mensen zijn die me een rechtse fascist noemen. Het weze zo.

De auteur van dit artikel, Sam van Rooy is vlaams blokker. Dat vormt een probleem: het vlaams blok is er in gespecialiseerd om stellingen te poneren die juist zijn, maar die het dan op een perverse manier misbruikt om zijn boodschap van racisme en nazisme te verspreiden. Die strategie legt het geen windeieren bij de verkiezingen.

Links maakt telkens opnieuw de fout van de ware stellingen aan te vallen omdat het daarachter de perversie ziet en omdat ze van het vlaams blok komen. Maar daarmee jaagt het de gewone man van zich af, want die kijkt rond en ziet dat de stelling juist is en concludeert daaruit dat links liegt. En hij voelt zich in de steek gelaten.

Een duidelijk voorbeeld is de stelling: “eigen volk eerst”. Iedere normaal denkende mens zal dit spontaan juist vinden. Dat is het ook. Eigen volk eerst wordt voortdurend toegepast. Als De Croo oproept om de eigen bedrijven te steunen, is dat “eigen volk” eerst. Elk nationalisme, is “eigen volk eerst”. Ook het belgische van De Croo. En, ja, ook het Vlaams nationalisme. Wallonië is een consequent toepasser van deze leuze. De reclame voor “Kazen van bij ons…” is puur eigen volk eerst. Als een ondernemer bij aanwerving moet kiezen tussen zijn eigen zoon en een “vreemde”, zal hij als het verschil in bekwaamheid niet te groot is, zijn eigen zoon kiezen…

Wat doet links dan: het fulmineert tegen “eigen volk eerst”. Iedere normaal denkende mens denkt dan: zijn die van links zot geworden ? En ja, die van links zijn zot geworden, ze zijn nep linkse politiek correcte nuttige idioten geworden en in hun ijver tegen het vlaams blok hebben die idioten weer een aantal mensen naar de nazi’s gedreven.

Er is niets tegen eigen volk eerst. Maar bijna onuitgesproken gaat het vlaams blok dan een stapje verder naar “weg met ander volk”; naar minachting voor ander volk. De stap naar haat wordt dan klein. Dàt moet links aanklagen. Eigen volk eerst betekent niet dat er geen plaats moet zijn voor ander volk. Of dat ander volk slecht is. Dàt is de boodschap die links moet uitdragen.

In zijn titel stelt Van Rooy: omvolking is een harde realiteit. Wel, hij heeft gelijk. Hij heeft gelijk want er zijn inderdaad wijken die “omvolkt” zijn. En ja, dat is een harde realiteit, want inderdaad die omvolking is van die aard dat ze leidt tot wijken waarin onze normale mensenrechten niet meer van toepassing zijn. 

Alleen geeft Van Rooy ook de indruk dat die omvolking snel zal groeien tot een “totale” omvolking. dat is niet zo.

Ik weet niet of er hier al wijken zijn waar de sharia consequent wordt toegepast. In Engeland zijn ze er zeker wel. Maar er is duidelijk wel een actieve groep moslims aan het werk om zulke wijken te creëren.

Van mij mag en moet links er de nadruk op leggen dat de meerderheid van de moslims niet op dat spoor zit (zolang dat echt zo is), en in ieder geval mag je alle moslims niet over dezelfde kam scheren, maar ontkennen dat er omvolking is en dat die een probleem vormt maakt dat je als leugenaar wordt weggezet.

Er is iets raars: voorstanders van de migratie geven als argument dat migratie van alle tijden is. Daardoor zouden wij ze moeten aanvaarden. Maar die migratie is ook (bijna) altijd uitgedraaid op omvolking. Wat zit een voorstander van migratie dan de omvolking te ontkennen ?

Nu mag je van mij begrip tonen voor de mensen die elders (hier) een beter leven komen zoeken. Ik heb alle begrip voor migranten. Maar moet je niet ook begrip hebben voor de mensen die zich door omvolkende migratie bedreigd voelen ? Hadden de Indianen geen recht op zich te verzetten tegen de blanke immigranten ?

Ik denk dus dat “wij” het recht hebben om ons te verzetten tegen omvolking. Zeker als die omvolking leidt tot een islamitische sharia samenleving waarin niemand van ons wil leven. De gewone mensen voelen dat probleem; het jaagt ze angst aan; en ze hebben gelijk.

Wie het probleem ontkent sluit bij die gewone mensen de deur naar een correcte visie op het probleem, want hij geeft omwille van zijn ontkenning van de werkelijkheid het vlaams blok vrij spel om het probleem van omvolking als fenomeen om te buigen naar de migranten, naar de moslims, naar mensen. Dat omvolking een probleem is, betekent niet dat we de migranten en de moslims in die omvolkende wijken niet meer als mensen moeten zien. Het probleem ontkennen heeft geen zin. Maar we moeten naar een menselijke oplossing. Daar hoort geen haat of minachting bij.

De multiculturele samenleving was op zich een lovenswaardig project. Ik heb er achter gestaan. Maar ze is mislukt, precies om het omvolkende karakter van migratie. De multiculurele samenleving kon enkel lukken met een beperkte migratie die omvolking uitsloot en met culturen die toch enigszins aansloten bij de onze. Die multiculturele samenleving zou ik toejuichen.De nep linkse politiek correcte nuttige idioten hebben dat verkloot.

Maar niet alles is verloren. Als we de migratie nu gestopt krijgen zal de omvolking beperkt blijven tot die enkele wijken en krijgen we een beheersbaar plaatselijk probleem waarvoor menselijke oplossingen bestaan. Menselijkheid in deze sluit gedwongen terugkeer uit. Je kan die mensen niet het recht ontzeggen om hier te leven. In ieder geval zijn ze onschuldig. Zij zijn meer “slachtoffer” dan wij.

Maar voor die oplossing moeten we niet enkel naar de migranten en de islam kijken. Ook het vlaams blok staat een menselijke oplossing in de weg en is in mijn ogen een misschien nog groter probleem: ook het vlaams blok spoort niet met de mensenrechten. Laat ons dus ook dat probleem maar eens echt aanpakken. Die aanpak begint met het erkennen van de waarheid en de werkelijkheid en vereist menselijkheid tegenover de kiezers voor het vlaams blok. Naast het weigeren om de werkelijkheid te zien, zou de grootste fout er in bestaan om die kiezers te beschuldigen en te veroordelen. Wat voor zin heeft het om het vlaams blok te beschuldigen van het verspreiden van haat en tegelijkertijd haat tegen de mensen van het vlaams blok te prediken ?

 

 
 

2 Antwoorden op “Omvolking. Zegt het vlaams blok de waarheid ?”

  1. Volledig mee eens. De realiteit durven benoemen is een eerste vereiste om tot een echte oplossing voor onze samenlevingsproblemen te komen. Uitwassen moeten consequent aangepakt worden, wat ook hun aard is. De mensenrechten moeten steeds de toetssteen blijven en wie daarmee in botsing komt moet de gevolgen dragen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *