De aarde is plat en het leven niet simpel

Doorbraak

Alexander van der Meer

Racistische wiskunde

Hoe de woke kerk haar tentakels uitstrekt naar de exacte vakken…

‘Onze beschaving zou wel eens de eerste beschaving kunnen zijn die niet door vijanden van buiten wordt vernietigd, maar door de onkunde van onze onderwijzers en de gevaarlijke nonsens die ze onze kinderen bijbrengen. In een tijdperk van kunstmatige intelligentie, houden zij zich bezig met het creëren van kunstmatig onbenul.

Einstein was niet enkel een Jood, maar ook een racist, want hij vond de relativiteitstheorie, iets wat een zwarte niet kan.

In dit artikel is er sprake van Namibië. Ik ben er geweest en heb er Hottentotten bezocht. Raar volkje. Geen enkele had al van Shakespeare gehoord, en Pythagoras was voor hen Latijn. Maar ze konden wel water vinden in de woestijn waar een Hattentat zou vergaan van de dorst.

Ik ken ook Marokkanen die nog nooit van Shakespeare of Pythagoras hebben gehoord, maar die kunnen geen water vinden in de woestijn. Laat het duidelijk zijn dat de Hottentotse beschaving superieur is aan de Marokkaanse.

Maar het is niet zo simpel, want ik heb wel van Einstein gehoord, maar hij niet van mij. Wie is dan de slimste ?

Ik stel de vraag, want een antwoord durf ik niet geven. Wat ik ook zeg: het is racisme.

Gisteren nog las ik een artikel van iemand wiens naam ik zo snel mogelijk vergeten heb waarin die er voor pleit om hij/zij systematisch te vervangen door “die”. Als je hij of zij gebruikt is dat per definitie discriminerend. Als je “zij” zegt, geef je aan dat die minderwaardig is. Als je “hij” zegt, is die meerderwaardig.

Corona schept een serieus probleem. Want de horeca is dicht en dus kunnen vrouwen niet meer naar het toilet. Dat maakt de hele boomplantactie verdacht. Want zijn het niet juist die bomen die de superioriteit van de man tot ziens brengen ? Het is natuurlijk een die, die het thema van de vrouwentoiletten aankaart en in één adem pleit die dan ook voor genderneutrale toiletten waarin vrouwen rechtopstaand kunnen plassen. 

Mijn zoon is getrouwd met een Chinese en woont en werkt in China. Die (mijn zoon) meldt me dat Xi Jinping nogal wat overheidsgeld investeert in het ontwerp en de productie van toiletten met daarin een boom waar ook vrouwen tegen kunnen pissen. Het hele project is geheim want de ontwerper is een man, en dat kan dus eigenlijk niet.

Overigens is er in Namibië ook een stam waarin de vrouwen rechtopstaand plassen. Dat kan doordat vrouwen daar geweldige O-benen hebben van het struisvogel rijden. Dat wijst op een bepaalde superioriteit van die beschaving, al is niet alles opgelost, want in een wedstrijd om ter verst pissen kunnen de vrouwen nooit winnen.

Maar ik moet oppassen, want zo dadelijk gaan jullie nog denken dat Namibië een achterlijk land is. Daarom toch ook nog dit weetje dat ik heb van mijn dochter die getrouwd is met een Chinees . Die (mijn dochter) vertelde me dat er in China in het Noord-Westen een vallei is waarin de vrouwen een penis hebben en de mannen een vagina. Xi Linping probeert daar iets aan te doen in heropvoedingskampen, maar voorlopig zonder resultaat. Zo zie je maar dat het communisme ook niet alles zaligmakend is.

Telkens ik dit verhaal vertel is er wel iemand die me er op wijst dat het niet correct is om te vermelden dat die mensen in een vallei leven, want het is toch overduidelijk dat een berg mannelijk is en een vallei vrouwelijk. En de aarde is plat.

k wil maar zeggen: het leven is niet simpel.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *