Van Ypersele de Strihou liegt om de klimaathetze te ondersteunen

Doorbraak

Klimaatactivisten zijn de pseudowetenschappers en wijken zo meer af van de klimaatconsensus dan klimaatsceptici

Journalisten, politici en klimaatactivisten hebben de mond vol over de grote wetenschappelijke consensus over de opwarming van de aarde. Klimaatsceptici stellen ze hierbij voortdurend voor als totaal pseudowetenschappelijk. Klimaatactivisten echter beweren zomaar wat, en vaak volkomen in strijd met wat het IPCC vertelt. Daar komt dan weer nauwelijks kritiek op in de mainstream media.

De auteur van dit artikel is Rob Lemeire (1973), burgerlijk ingenieur. Hij was radicaal groen, nog voor dat mainstream was. Nu milieuactivisme zelf de heersende stroming is geworden voelt hij eerder de neiging om sterk op de rem te gaan staan.
In dit artikel weerlegt Lemeire een aantal beweringen van de wetenschappers die zichzelf tot klimaatspecialisten hebben benoemd en veegt de vloer aan met zogenaamd wetenschapper Jean-Pascal Van Ypersele, een van de grote inspirators van de klimaathetze.

En, ja, die Van Ypersele is een telg van het adellijke geslacht Van Ypersele de Strihou. Dat alleen al maakt hem verdacht. Het kan niet anders dan dat hij in dienst staat van de rijken, aan de kant staat van het onding in Laeken, en verdediger is van dit onland en dus heel blij is met de klimaathetze. Dat hij bereid is zijn faam als wetenschapper hiervoor door leugens op het spel te zetten, toont aan hoe groot de belangen zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *