Anuna is een ballon. Doorprikt

Doorbraak

Aarde weigert halsstarrig gevaarlijk op te warmen

Klimaatopwarming? Wetenschappers geven fout toe

Klimaatopwarming? We hadden het fout. Dit zijn de onontkoombare conclusies van een nieuwe wetenschappelijke studie, gepubliceerd in Nature Geoscience door een groep wetenschappers-alarmisten. De berekeningen opgenomen in het akkoord van Parijs zitten er maar liefst 170 miljard ton CO2 naast.

Dit artikel vraagt eigenlijk niet om commentaar. De Anunanezen en Calvoalmacisten zullen proberen om het te negeren, en als dat niet lukt zullen ze de auteur betichten van leugens. Maar ik ben er na lezing van andere artikels wel van overtuigd dat de hele klimaathetze op fout aannames berust. Zijn het vergissingen, of is het opzettelijk bedrog ? Als een Macron of het braaksel van Laken de hetze steunen, is er in ieder geval meer aan de hand. Het feit dat de fouten begaan zijn in het kader van de Verenigde Naties, en dat de baas van de Nationale Bank van Engeland, mee heult, is voor mij een teken dat Anuna en mede-idioten, zich voor de kapitalistische kar laten spannen. Ik heb het al gezegd: het wereldwijde kapitalisme zit in een fase van overproductie(capaciteit) en de consumptie volgt niet. Door de technologische vernieuwingen zullen bestaande producten massaal moeten vernieuwd worden, lang voor ze versleten zijn, en dat geeft dus een geweldige stimulans aan de consumptie. En die vernieuwingen worden betaald door de gewone burger, terwijl de kapitalist de winst opstrijkt.

De Calvoalmacisten stellen zichzelf graag voor als links. Welnu, hoe je het ook draait of keert ze zijn zo rechts als de pest. Als ze bewust de bevolking een rad voor de ogen draaien, zijn het misdadigers. Als ze het zelf niet door hebben, zijn het nuttige idioten. Er zijn mensen die zich storen aan mijn frequent gebruik van de term “nuttige idioot”. Misschien krijgen ze nu door dat ik dat klotevolkje eigenlijk spaar door die term. Of willen ze “misdadigers” horen ?

Ondertussen moet je me niet verkeerd begrijpen. Ook al geloof ik niets meer van heel de klimaatzever, toch ben ik er van overtuigd dat we op een andere manier met onze aarde moeten omgaan. Er zijn mensen die van de aarde een soort god maken, en die vinden dat de mens de aarde niet in zijn dienst mag stellen. Dat is baarlijke nonsens. Maar ook als je wél vindt dat je de aarde in je dienst mag stellen, moet je dat met respect doen. En dat is precies wat het kapitalisme niét doet. En het kàn het ook niet. Want het kapitalisme heeft slechts voor één zaak respect: winst. En dàt is wél bewezen: voor de winst gaat het kapitaal over lijken. Kijk maar naar de olie-oorlogen van de laatste tientallen jaren. Maar zover hebben de nuttige groene idioten nog niet gedacht. Als ik een moslim was in een moslimstaat, dan werden ze gestenigd.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *