Anuna of dr. Richard Lindzen ? Ik weet wie gelijk heeft.

Dwarsliggers

Brief Dr. Richard Lindzen aan Donald Trump

Een opmerkelijke brief van MIT professor Lindzen gericht aan president Trump aangaande het klimaat.

Voor wie een beetje overweg kan met het Engels.

Samenvattend:

Al jaren wordt de samenleving geschaad door allerlei maatregelen op gebied van klimaat die totaal niet wetenschappelijk onderbouwd zijn en tot geen enkel resultaat hebben geleid.

CO2 is geen giftige stof, integendeel, er is duidelijk bewijs dat de toename van C02 goed is voor onze plantenwereld.

Het terugdringen van de toegang tot fossiele brandstoffen houdt 4 biljoen mensen in de ontwikkelingslanden in blijvende armoede. 

Anuna schermt graag met haar honderden belgische klimaatwetenschappers waarvan er bijna niemand klimaatwetenschapper is, en waarbij je voor een aantal de term wetenschapper enkel mag gebruiken als je ook de sociologie tot de wetenschap rekent. De brief aan Trump is ondertekend door meer dan 300 échte wetenschappers. Wat gaat Anuna doen met deze brief aan Trump ? Hopen dat wij hem niet gelezen hebben om zo haar dommigheden te kunnen blijven verspreiden ? Dat is dan toch zonder de Dwarsliggers – en mij ! – gerekend.

Nu kan ik het meisje Anuna nog veel vergeven, maar dat geldt niet voor de platte opportunisten zoals Almaci, Besien, Tobback, Peter Mertens… die meenden zich bij de klimaatmars in Antwerpen als gemanipuleerde tieners te moeten gedragen.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *