Het vlaams blok wint de verkiezingen

De klassieke partijen zijn bevangen door een panische schrik voor het succes van het vlaams blok.

Dat gaat niet enkel om het nazistische karakter van die partij maar ook om hun trouw aan vorst en vaderland: het voortbestaan van het onland belgië.

En dus schuiven ze op naar rechts.

De Moor voert een migratiepolitiek die de ideeën van het vlaams blok bijna voorbijsteekt. Een zatte Rousseau vervalt in een ranzig taalgebruik dat Van Grieken nooit over zijn lippen zal krijgen. Ik denk nog altijd dat Rousseau toen dacht dat hij daarmee kiezers van het vlaams blok kon weglokken naar zijn sociaal liberalisme. Tenslotte zegde hij toch gewoon maar wat de mensen denken. Nietwaar ?

Ook de liberalen schuiven op naar rechts. Ze moeten wel, want bij hen is het alle hens aan dek om de kiesdrempel te halen. Iedere stem telt. Maar ze gaan daarbij niet zo ver als de CD&V en Vooruit omdat hun kiespubliek toch minder aansluiting heeft met het vlaams blok en vooral: ze verdedigen de belangen van het grootkapitaal en dat heeft niets liever dan een massale aanvoer van goedkope arbeidskrachten. Een streng migratiebeleid past helemaal niet in dat liberale denkpatroon. Maar de liberalen zijn wel bereid om te doen alsof.

De N-VA speelt hier minder in mee omdat de politiek die Francken voerde als serieus rechts was. Veel opschuiven zit er niet meer in.

De PVDA is op dit thema oorverdovend stil want migranten vormen een belangrijke groep in haar kiesvee. Al zou ook dat wel eens grappig kunnen worden want nogal wat ietwat Vlamingen van migranten afkomst beginnen zich serieus te ergeren aan de luie nieuwkomers die alles zo maar onder hun kont geschoven krijgen zonder te werken.

Over de Groenen moet ik het helemaal niet hebben. Dat is een kliek allerdomste wokisten met een pervers kantje.

En dus krijg je nu van de klassieke partijen een stortvloed van plannen om de migratie tegen te gaan; misdadige migranten terug te sturen naar hun thuisland; de illegalen van het grondgebied te verwijderen …

Die partijen hopen met hun voorgestelde maatregelen de wind uit de zeilen van het vlaams blok te halen.

Het is aandoenlijk dom.

Want de Vlaming is totaal niet geïnteresseerd in die plannen. Hij gelooft er ook niet in – terecht !

De Vlaming stemt op basis van wat hij ziet en meemaakt. Hij ziet meer en meer alsmaar erger gesluierde figuren op straat. Hij ziet hoe zijn kinderen in de klas geremd worden door de aanwezigheid van teveel ”vreemden” met een taalachterstand. Hij merkt dat leerkrachten bepaalde thema’s niet meer durven behandelen “uit respect” voor die andere cultuur … Hij ziet meer en meer halal producten in de winkelrekken en vindt dat heel halal gedoe belachelijk. Belachelijk evolueert snel naar ergerlijk.

Nu kan je de Vlaming daar op aanspreken. Je kan hem je multiculturele ideologie uitleggen. Je kan hem beschuldigen van onmenselijkheid als hij geen asielcentrum in zijn gemeente wil en van hebzucht als hij geen Turkse buur wil omdat dan zijn huis in waarde vermindert …

Maar dat is gelul en gezever; woorden in de wind …

De Vlaming ziet wat hij ziet … en vindt het verschrikkelijk. Het ergste: hij heeft gelijk.

De zich links wanenden hebben met hun narcistisch gedreven ideologie het bedje gespreid voor extreem-rechts, het fascisme, het nazisme; niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa.

Echt niet grappig daarbij is dat ze in naam van hun linksigheid de facto de belangen van het grootkapitaal hebben gediend. Als het niet zo erg was, zou het om te lachen zijn.

De kans zit er dik in dat na de verkiezingen in Vlaanderen het vlaams blok een absolute – of quasi absolute meerderheid haalt. Neen, niet rechtstreeks door de verkiezingsuitslag, maar doordat een aantal N-VA-ers overlopen naar het vlaams blok.

Dan wordt eenzijdig de Vlaamse onafhankelijkheid uitgeroepen en krijgen we een Vlaanderen dat totaal gedomineerd wordt door extreem-rechts.

De VRT wordt een extreem-rechtse propagandamachine. Op alle machtsposities worden extreem-rechtsen geparachuteerd. Dat velen van hen totaal onbekwaam zijn, doet er dan even niet toe …

De zich links wanenden zullen het vlaams blok niet enkel een grote verkiezingsoverinning hebben bezorgd, ze zullen ook de oorzaak zijn van het ontstaan van een extreem-rechts onafhankelijk Vlaanderen. Daar zijn zelfs de ergste collaborateurs niet in geslaagd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *