De koninklijke zurk

De koninklijke zurk zit tien jaar op de troon.

Ik weet wel niet wat het woord zurk betekent, maar het past bij de kont van de zittende. In de gesubsidieerde media wordt hij alom geprezen. De onbenullige meute zingt alleluia. 

Het omgekochte journaille wéét natuurlijk dat de lofzang op de zurk bij de meute de steun aan het profitariële instituut vergroot en mensen doet denken dat De Croot eerlijk is als hij “Tous unis” krijst . De zich links wanenden lopen achter de rattenvangers van de PVDA aan die het deuntje van de solidariteit pijpt en daarmee de zurkige tot oprichting brengt.

Davignon, moordenaar in opdracht van de heilige Boudewijn, lacht zich nog rotter dan hij al is.

Hoe komt het eigenlijk dat de meute niet verontwaardigd is bij het beeld van iemand die op een troon zit ?

De slavenmentaliteit is wijd verspreid.

De slaven bevechten mekaar maar aanbidden hun meester.

Maar neen, Philippe is niet onze meester ! Hij is goed voor ons.

Enkele dagen geleden nog op facebook: de koning staat achter het volk. In een tijd van LGTBQ+++ dinges is dat een opvallend beeld.

“Vive la belgique” kreunt de amechtige madame met de sjakosse in een poging om toch nog tot een orgasme te komen en ze valt in katzwijm als de koning zijn blik op haar richt en zijn aangeleerde glimlach op zijn gelaat forceert.

De spotter in mij houdt wel van dat soort madammekes.

Alhoewel: ze zijn een verklaring voor de wereld die naar om zeep gaat terwijl de massa suffend haar gang blijft sloffen, op weg naar de afgrond.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *